Etusivu Koirat Uutisia Pentueet Galleria Linkit Kasvattaja Yhteystiedot

Kasvattaja

Heippa! Olen Eini Elo. Olen ollut koirien kanssa tekemisissä niin pienestä asti kuin muistan. Isälläni on ollut aina Suomenajokoiria ja hän myöskin kasvattaa niitä.
Ensimmäinen oma koirani oli Pitkäkarvainen mäyräkoira Jälkimiehen Jessica "Jessica", jonka sain 10-vuotiaana. Jessica saapui meidän perheeseen vuonna 1999. Jessica oli erittäin oman arvonsa tunteva neiti, ystävällinen ja rakasti jäljestystä. Jessican kanssa aloitin MEJÄ-harrastuksen ja tutustuin koiranäyttelymaailmaan. Hurahdin tähän rotuun täysin ja tälläkin hetkellä kotonani asustelee neljä pitkäkarvaista mäyräkoiraa.

Olen käynyt Kennelliiton kasvattajakurssin 2007 ja kennelnimeni Jessfein's hyväksyttiin samana vuonna. Olen Suomen Kennelliitton jäsen, Suomen Mäyräkoiraliiton, Turun Seudun Mäyräkoirakerhon ja Lounais-Suomen ajokoirayhdistyksen jäsen. Lisäksi olen suorittanut ajokoirien ajokokeiden palkintotuomarikortin.

Tavoitteenamme on käyttää jalostukseen terveitä ja hyväluonteisia koiria. Yritämme kasvattaa koiria, jotka ovat mahdollisimman lähellä rotumääritelmää. Pentujen vanhemmille on suoritettu rodunomaiset terveystutkimukset. Pennut luovutetaan uusiin koteihin rekisteröityinä, mikrosirutettuina, madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina.

Kaikki koiramme elävät kanssamme kotona ja ne ovat tottuneita ihmisiin ja muihin koiriin. Myös pennut asuvat kanssamme kotona ja ovat arjen touhuissa mukana niinkuin muutkin koiramme.
Mikäli olet kiinnostunut pitkäkarvaisen mäyräkoiran pennuista, ota minuun rohkeasti yhteyttä! Toivottavasti viihdytte sivuillamme!