Etusivu Koirat Uutisia Pentueet Galleria Linkit Kasvattaja Yhteystiedot

Uutisia

2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007

RAUHALLISTA JOULUA JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2009 TOIVOTTAA KENNEL JESSFEIN'S!!


vali

7.12.2008

Hurraa!! Itsenäisyyspäivän kunniaksi Fifi sai Ruotsin kansainvälisestä näyttelystä 6.12.2008 SERTin tullen Ruotsin muotovalioksi! Paras narttu kehässä Fifi sijoittui hienosti PN4! Onnistunut reissu sai hienon päätöksen. Seuraavat näyttelyt ovat sitten tammikuussa Turussa. Rauhaisaa joulunaikaa kaikille!:)


vali

29.10.2008

Päivittelin hieman sivuja uuteen uskoon. Koirat sivuihin lisäsin uusimman tulokkaan Hassen ja pentueet sivut saivat uuden lookin. Lisäsin myös linkit-sivun joihin kerään tärkeitä linkkejä. Koirille kuuluu hyvää näin sateiseen syksyyn. Itsenäisyyspäivänä joulukuussa lähdemme Fifin kanssa Ruotsiin näyttelyihin HUND2008. Fifi pudottaa tällä hetkellä turkkiaan, että saas nähdä millaisessa kunnossa neiti on joulukuussa! :) Hasselle on tullut painoa lisää ja virtaa riittää kuin pienessä kylässä. Kyllä siitäkin vielä kova tykki tulee ensi vuonna, toivottavasti! ;) Hauskaa syksyn jatkoa ja rapsuttakaa koirianne!


vali

30.9.2008

On ollut pitkä päivityskatko, mutta niin on myös paljon kerrottavaakin. Fifi oli Ypäjän kaikkien rotujen näyttelyissä 19.7.2008 ROP ja sai viimeisen SERTin ja ollen viellä RYP I! Sen jälkeen lähdettiin hakemaan jälkitulosta, joskin ensin hieman huonolla onnella, mutta periksi ei annettu ja se palkittiin sillä, että Fifi sai Pöytyällä 10.8.2008 AVO 2 38p sekä Virttaan kokeissa AVO 2 37p! Tämä tarkoittaa sitä, että minun ensimmäinen kasvattini on Suomen muotovalio! Upeaa! Aivan mieletön fiilis! :) 1.9.2008 käytiin Fifin kanssa Halikossa virallisessa selkäkuvauksessa ja sillä todettiin kaksi kalkkeumaa, mutta ei muita muutoksia, mikä on hyvä asia. Nyt kummatkin koirat Fifi ja Hasse saavat viettää lomaa kauniissa syysilmoissa ja mahdollisesti joulukuussa Fifin kanssa menemme Voittaja-näyttelyyn Helsinkiin. Hassen kanssa aloitetaan mahdollisesti näyttelyissä ja kokeissa käynti vasta kuitenkin ensi vuonna, talvella kuitenkin aloitamme ajattaa sitä.


vali

21.5.2008

Käytiin Fifin kanssa tänään Salon eläinlääkärikeskuksessa virallisessa silmätutkimuksessa. Koiria oli saapunut paikalle kiva määrä. Haukkumista ja murinaa kuului aina jostain nurkasta. Fifi oli todella rauhallinen koko odotus- ja tutkimusajan ja sitä taisi vähäse hävettää kun joutui pitämään pöksyjä jalassa, mutta minkäs teet kun on juoksu :) Eläinlääkäri oli todella taitava ja harjoittelijakin pääsi tutkimaan Fifin silmiä. Lopputulos oli kuitenkin hyvä, sillä Fifi todettiin terveeksi!


vali

8.5.2008

Vihdoin saatiin sivut siirrettyä omalle kotisivutilalleni, jolloin pääsen itse päivittelemään sivuja. Pitkä päivityskatkos on ollut, mutta nyt laitan sivut täysin ajantasalle.
Sellaisia iloisia uutisia on, että Kennelliitto vihdoin pitkän odotuksen jälkeen varmisti minun oman kennelnimen, josta tuli nyt sitten Kennel Jessfein's.
Fifi on myös pärjännyt näyttelyissä ihan mukavasti, mutta vielä viimeistä SERTiä odotellaan! :)


vali

Takaisin ylös