Etusivu Koirat Uutisia Pentueet Galleria Linkit Kasvattaja Yhteystiedot

Uutisia

2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007

14.12.2009

Turkkusessa käytiin 28.11.2009 Fifin kanssa ja ihan hienosti meni. Valioluokassa sijoituttiin toiseksi ja paras narttukehässä hienosti kolmanneksi. Meille siirtyi myös ensimmäinen Suomen CACIB. Koirat odottelevat joulua ja mukavat pakkasetkin saatiin jo tännekin ja lunta :)


vali

17.11.2009

Fifi oli tänään jäljittämässä toista peuraansa. Ihanaa oli se, että se löysi ihka oman ensimmäisen peuransa! :) Isäni oli sen kanssa jäljittämässä ja kertoi, että Fifi oli tehnyt todella tarkkaa työtä ja mennyt jälkitarkasti aina kaadolle asti. Peura ei ollut kaukana, vaan 150m päässä. Fifi oli ollut kuulemma intoa täynnä ja rehvakas saaliistaan. Peura oli saanut kyytiä aina autolle asti! :) Saas nähä miten meitin käy ensi vuoden jälkikokeissa. Kiinnostaako neitiä vaan riista ;) Mutta se on kuitenkin mukava tietää, että koira toimii oikeassa tilanteessa. Reilun viikon päästä onkin sitten Turun KV näyttelyt. Fifi on kyllä aika karvaton ja juoksu alkamassa, mutta me menemme näyttelyihin muistin virkistämiseksi.


vali

23.10.2009

On ollut taas hieman päivityskatkosta siitäkin syystä, että minulla alkoi koulu ja se on vienyt aika paljon aikaani. Nyt kuitenkin tein pieniä muutoksia sivuihin ja kerron koirien kuulumisia. Koirat ovat viettäneet pitkää ja rauhaisaa lomaa ilmoista nauttien ja mökillä juosten. Hasselle ollaan saatu hyvin kuntoa lisää ja on se poika jo vähän pyöristynytkin! Fifin kanssa ollaan menossa Turkuun KV näyttelyihin marraskuussa pitkästä aikaa muistin virkistämiseksi :) Suuressa mietinnässä on milloin Fifin astuttaisi, mutta näillä näkymin se menisi ensi vuoteen.


vali

3.6.2009

On ollut pitkä päivityskatkos sen takia kun koneeni on ollut rikki. Hassellekin tehtiin sen ensimmäinen verijälki. Pojalla kun tuntuu olevan niin paljon virtaa ettei oikein malta keskittyä tehtävän suorittamiseen. Ihan lupaavasti se meni pieniä pätkiä jälkitarkasti, mutta harjoittelua vaatii vielä ja sitä että rauhoittuisi pikkuisen :) Fifi-sisko näyttikin sitten veljelleen mallia kuinkas sitä oikein hommat hoidetaan!

Molemmat koirat käytiin rokottamassa Halikon Kuninkaantien eläinklinikalla ja tehtiin perustarkastus kummallekin. Fifiltä poistettiin myös hammaskivet ja tyttö oli pikkuisen tokkurassa koko loppupäivän :)

Fifin kanssa oltiin jäljestyskokeissa Oripäässä 10.5.2009 ja paremmin ei olisi voinut mennä! AVO jälki mentiin 15 minuutissa ja tulokseksi tuli AVO 1 46 pistettä! Hienoa! :)
Fifillä on alkanut nyt juoksu, mutta en aijo sittenkään astuttaa sitä vielä tästä juoksusta vaan odottelen jos geenitestit valmistuisivat pian, jotta saataisiin selvyys epilepsiasta.


vali

15.2.2009

Käytiin 13 päivä helmikuuta Tallinnassa KV Näyttelyissä Fifin kanssa. Matkan alussa ajattelin mitä kaikkea mahtaakaan sattua kun lähdemme reissuun perjantaina 13 päivä, mutta eipä ollut valittamista! :) Toki pieniä ongelmia oli, mutta näyttelyissä ei olisi voinut enää paremmin mennä. Fifi oli PN1 ja sai SERTin ja ensimmäisen CACIBIN, ollen myös rotunsa paras! :) Fifistä tuli näinollen myös Eestin muotovalio!! Ryhmäkehään emme valitettavasti ehtineet jäämään, sillä laivamme tuskin olisi odottanut meitä! :) Mutta tämä oli jo niin hieno saavutus!

Hasselle kuuluu myös hyvää :) Se kuntoutuu hyvää vauhtia ja virtaa siihen on tullut ainakin miljoonasti lisää! Painoakin on tullut lisää, mutta enemmänkin sitä saisi vielä tulla. Hassee nauttii kauniista talvipäivistä ja lumessa möyrimisestä! Kesällä katsotaan millaisessa kunnossa se on jos pääsisimme ensimmäisiin näyttelyihin ja jälkikokeisiin!


vali

Takaisin ylös