Etusivu Koirat Uutisia Pentueet Galleria Linkit Kasvattaja Yhteystiedot

Uutisia

2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007

09.12.2010

Kiirettä on pidellyt! Talo on hiljentynyt pikkuisista.. On aika haikea olo ja outoa kun ei ole enää neljää pikkuista vauvaa hoidettavana. Pennut ovat nyt 15vk vanhoja.

Ensimmäisenä pennuista haettiin Taiga, joka sai lempinimekseen Sylvia. Sylvia lähti Tampereen suunnalle Nellyn ja Janin luokse ja sai heti koirakaverikseen Sindin. Yhteiselo Tampereella on lähtenyt loistavasti käyntiin ja olen siitä erittäin onnellinen! :)

Sylvia
Jessfein's Gone With The Wind "Sylvia" marraskuussa 2010

Gunilla "Shira" lähti Sylvian jälkeen Humppilaan Pian luokse. Heillä on myöskin lähtenyt yhteiselo ihanasti sujumaan!

Sylvia
Jessfein's Good Charlotte "Shira" marraskuussa 2010

Itselleni jäi Olga ja Guni on yhteisomistuksessa, mutta asustelee minun luonani ainakin toistaiseksi. Kotona on nyt sitten kaksi täystuhoa lisää! :) Hienosti Olga ja Gunikin ovat pärjänneet. Fifi on jättänyt jo hoivaviettinsä syrjään ja leikkii kovasti Olgan ja Gunin kanssa. Hasse ei ensin ollut kovin mielissään siitä, että kaksi pikkuista jäi taloon asustelemaan, mutta nyt Hasse jo tykkää leikkiä niiden kanssa ja vie pikkuisten lelut! Olga ja Guni opettelevat talon tavoille ja katsotaan mitä näistä kahdesta tulevaisuudessa tulee ;) Myös odotan kovasti minkälaisia kaunottaria Sylviasta ja Shirasta tulee! Olen erittäin onnellinen ja tyytyväinen siitä, että pennut pääsivät todella hyviin ja aktiivisiin koteihin.

Sylvia
Jessfein's Golden Mind "Guni" joulukuussa 2010 mökillä

Sylvia
Jessfein's Guardian Angel "Olga" joulukuussa 2010 mökillä


vali

7.10.2010

Pennut ovat jo viiden viikon! Pikkuiset ovat päässeet jo moneen kertaan tutustumaan ulkoilmaan ja siellä vasta mukavaa onkin ollut! Harmi vain, että ulkona alkaa olemaan jo hieman viileää. Sisällä ne saavat juosta välillä vapaina ja purkaa energiaa :) Hasse ei oikein ole ihastunut näihin pikku riiviöihin! ;) Fifi taas leikkii pikkuisten kanssa ja hoitaa niitä edelleen todella hyvin.

Sylvia
Gunilla 5 viikkoa

Sylvia
Olga 5 viikkoa

Sylvia
Taiga 5 viikkoa

Sylvia
Gunnar 5 viikkoa


vali

20.9.2010 Pennut ovat jo kolmen viikon ikäisiä!

Kaikilla pennuilla on silmät auenneet ja ne kuuntelevat kaikenlaisia ääniä jo ihmeissään. Kaikki kävelevät jo, tosin meno on vielä hieman vapisevaa ja epävarmaa. Pienen pieniä hampaitakin jo näkyy ja kovin ne yrittävät toistensa kanssa jo tapella! :) Murinaa ja haukuntaakin kuuluu välillä pentulaatikosta! :) Tänään pennut madotettiin ensimmäisen kerran.


Sylvia
Gunilla kolme viikkoa

Sylvia
Olga kolme viikkoa

Sylvia
Taiga kolme viikkoa

Sylvia
Gunnar kolme viikkoa


vali

5.9.2010 Pennut viikon ikäisiä!


Rakkailla lapsilla täytyy olla vauvanimet Vasemmalta: Olga, Gunilla, Taiga & Gunnar 1 viikon ikäisiä!

Sylvia
Pentueen ensimmäinen narttu "Gunilla"

Sylvia
Toinen narttu "Olga"

Sylvia
Kolmas narttu "Taiga"

Sylvia
Neljäs uros "Gunnar"


vali

30.8.2010

Pentulaatikosta kuuluu suloinen kuhina... Eilen 29.8.2010 Fifi synnytti neljä vetreää ja reipasta pentua. Kolme tyttöä ja yksi poika! Emä ja pennut voivat hyvin.


Neljäs uros "Gunnar"


vali

1.8.2010 Iloisia uutisia!

Käytiin tänään ultrassa Fifin kanssa ja masussa näkyi paljon pikkuisia! Eläinlääkäri arveli, että 4-6 pentua sieltä voisi syntyä. Käymme vielä mahdollisesti parin viikon päästä röntgenissä, jotta saadaan tarkka määrä pennuista. Vielä kolmisen viikkoa pitäisi jaksaa odottaa pikkuisia vipeltäjiä! :) Sen jälkeen onkin talossa mukavasti elämää!


vali

24.6.2010

Fifillä oli juoksu siinä vaiheessa, että lähdettiin Ruotsiin Sanna Anderbergin luo tapaamaan Rossoa (Dachsmeisters Erosta). Matka sujui kaikenkaikkiaan loistavasti ja ilmat olivat mitä ihanimmat! Matkasimme Sannan ystävän Malinin luo eläinklinikalle, jossa astutuksen piti tapahtua. Valitettavasti huomattiin, että Fifillä ei ollutkaan vielä silloin "nappi päivät", mutta onneksi keksisimme asiaan ratkaisun! Sannan koira Rosso lähti meidän mukaan Suomeen, jotta saisimme astutuksen onnistumaan. Rosso oli meillä viikon verran ja oli aivan ihanaa saada tutustua tähän herrasmieheen ja Rosso viihtyi meillä kuin olisi ollut kotonaan. Rossolla on aivan mahtava luonne ja ulkomuoto on mitä komein! Suuri ikävä jäi kun Rosso vietiin takaisin Tukholmaan Sannan luo ja muutamat kyyneleetkin siinä vieritettiin :) Astutus kuitenkin onnistui ja nyt odotellaan tuleeko pikkuisia vauvoja elokuussa! Suuri kiitos Sannalle siitä, että sain tutustua niin ihanaan koiraan kuin Rossoon ja että hän antoi rakkaan koiransa meidän matkaamme :)


C.I.B SE MVA FIN MVA WW-08 FINV-08 Dachsmeisters Eros "Rosso" Suomessa vierailulla. Suuri kiitos Sannalle! :)


vali

19.6.2010

Pöytyällä pyörähdettiin ryhmänäyttelyissä Hassen kanssa. Hasse sai EH:n ja oli kilpailuluokassa kolmas. Olen todella tyytyväinen!


Hasse Pöytyällä 19.6.2010, AVO EH. Kuvat © Minna Rissanen


vali

12.6.2010

Hasse sai Sauvon ryhmänäyttelyissä EH:n


vali

23.5.2010

Haminassa pyrähdettiin Fifin kanssa vielä viimeisissä näyttelyissä tänä vuonna ja tulokseksi tuli PN 2 ja VARA CACIB! Sitten mammalomaa odottelemaan :)


vali

13.5.2010

Tässä onkin ollut jälleen pitkä päivityskatko, pahoittelen. Iloisia uutisia! Hasse oli ensimmäistä kertaa näyttelyissä Kosken ryhmänäyttelyissä ja sai sieltä H:n. Olen siitä erittäin tyytyväinen ja onnellinen! :) Vielä vuosi sitten en olisi ikinä uskonut, että tulen viemään Hassen joskus näyttelyihin. Poika käyttäytyi todella hienosti ja esiintyi oikein mallikkaasti. Minua jännitti niin hurjasti Hassen puolesta ja ihan kuin olisin mennyt ensimmäisiin näyttelyihin ikinä! Fifi oli myöskin mukana ja sai EH:n.

Fifille odotetaan juoksua, jotta pääsisimme lähtemään Ruotsiin astuttamaan sitä.


Hasse Kosken näyttelyissä 2.5.2010, AVO H. Fifi VAL EH


Jessfein's Filou "Hasse" - Poika on todella paljon muuttunut!


vali

6.1.2010 Uusi vuosi uudet kujeet!

Sivut saavat myös uuden vuoden myötä vähän uudistusta :) Vuosi onkin alkanut aika kireissä pakkasissa, koiratkaan eivät juuri ulos tahdo mennä. Odotan innolla mitä uusi vuosi tuo tullessaan!


Fifi ja Hasse viettävät leppoista talvea


vali

Takaisin ylös