Etusivu Koirat Uutisia Pentueet Galleria Linkit Kasvattaja Yhteystiedot

Uutisia

2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007

22.12.2011

HYVÄÄ JOULUA JA RAUHALLISTA UUTTA VUOTTA 2012!!


Pipu tonttuilee :)

4.12.2011

Helsinki Winner Show 3.12.2011
Olga ERI, JUN 3

Helsinki Voittaja 4.12.2011
Olga ERI, SA, JUN 2


Kuva: Ilya Lysenko

10.10.2011

Tässä hieman kuvamaistiaisia :)

17.9.2011

Suomenajokoiramme Milla oli ensimmäistä kertaa tänään näyttelyissä Hyvinkäällä. Jännitimme miten likka esiintyy ja käyttäytyy, mutta hienosti esiintyi ja sai EH:n. Olemme tyytyväisiä! Vielä tarvitsee saada ainakin nuorten luokasta näyttelytulos. Hyvinkäällä oli myös Shira esiintymässä ja tulokseksi tuli sieltä myös EH.

3.9.2011

Mäyräkoirien Erikoisnäyttely Lohjalla. Pitkäkarvaisia mäyräkoiria oli mukana yhteensä 40. Olga oli JUN 1, ERI, SA, PN 3, vara-SERT! :)


Tuomari: Marie Gadolin, Ruotsi

27.8.2011

Tervakosken KV-näyttelyissä Olga oli PN 3, SA, vara-SERT


Tuomari: Eva Jönsson, Ruotsi

14.8.2011

Tänään oltiin Olgan, Pian ja Shiran kanssa Turun kaikkien rotujen koiranäyttelyissä. Saimme nauttia kauniista säästä ja mukavista ihmisistä sekä hienoista tuloksista :) Olga oli PN 1, SA, SERT, ROP ja kahmaisi ensimmäisen ryhmäsijoituksensa ollen RYP 3!! Shira esiintyi myöskin edukseen tänään ja tuloksena EH.


ROP Jessfein's Guardian Angel & VSP Zingarese Tempestoso. Tuomari: Pauliina Sjöholm


Olga 14.8.2011 PN 1, SA, SERT, ROP, RYP-3


vali

4.8.2011 Guni 11 kk


vali

7.6.2011 Sylvia lähetti terveisiä ja ihania kesäkuvia saaristoreissultaan! :)


Sylvia 10kk


Jessfein's Gone With The Wind "Sylvia"


vali

5.7.2011

Tänään oltiin Olgan ja Gunin kanssa harjoittelemassa toista kertaa jäljestystä. Tällä kertaa meni jo paljon paremmin! Olgakaan ei enää pelännyt niin paljoa kaatunutta puuta, kiveä tai kantoa :) Jälki päästiin loppuun asti, mutta vielä tarvitsi neitiä hieman neuvoa ja näyttää mihin päin jälki menee. Olga ei jaksanut ihan vielä keskittyä koko matkaa jäljestykseen, koska kärpäset, hyttyset ja minä kiinnostivat myöskin välillä! :) Kaato oli ensin Olgalle hieman pelottava, mutta kun alkujännityksestä päästiin, sorkka sai tiellä kyytiä aika kovin :) Guni yllätti täysin.. Alku makauksesta Guni haistoi ilmavainulla jo kaadon, koska en tehnyt jäljestä vielä pitkää. Rauhoittelin Gunia hieman ja näytin minne jälki menee. Sen jälkeen mentiinkin juoksujalkaa, jälkitarkasti jälki aina kaadolle asti, jossa Guni otti välittömästi sorkan suuhun. Sorkka kannettiin kaadolta aina mökin pihalle asti! :)


Guni ottamassa vainua jäljestä...


Onnellinen poika, kun saalis löytyi metsästä! :)


Olga aloittamassa jäljestystä...


Olga voitti alun pelkonsa, eikä sorkka käynytkään kimppuun, vaan sorkka sai Olgalta kyytiä! :)


vali

3.7.2011

Huh huh oli erittäin kuuma ja pitkä päivä näyttelyissä tänään Karjaalla! Turhaa reissua ei tehty ja auringosta kärsitty, sillä Olga nappasi toisen SERTin ja oli ROP! :)


Olga Karjaalla KR näyttelyissä 3.7.2011 PN 1, SERT, ROP. Tuomarina: Lars Hjelmvedt


vali

20.6.2011

Hieman näyttelytuloksia.. 4.6.2011 pyörähdettiin Olgan kanssa Auran ryhmänäyttelyissä, jossa tulokseksi tuli EH. Seuraavana viikonloppuna 11.6.2011 olimme Olgan kanssa Pöytyällä ryhmänäyttelyissä, jossa tulokseksi tuli ERI, SA. Sylvia oli myös 11.6. Pieksämäellä ensimmäistä kertaa junioriluokassa KR näyttelyssä JUN 1 ja ERI. Onnea Nelly ja Sylvia! :) Shira oli Riihimäellä KR näyttelyissä 19.6.2011 PN 3, ERI, SA. Onnea Shira ja Pia! :)


vali

2.6.2011

Tänään oli hieno päivä! Olimme Toijalan ryhmänäyttelyssä ja Olga ja Shira osallistuivat ensimmäistä kertaa junioriluokkaan ja tulokset olivat upeat! Olga oli PN 1 sai ensimmäisen SERTin ja oli vielä VSP! :) Shira oli PN 3 ja sai SA! En osannut odottaa lainkaan näin hienoa tulosta! Onnea vielä Pialle ja Shirallekkin! :) Sylvia oli tänään myös osallistunut Tampereen Match Show:n, jossa oli ollut 38 koiraa ja Sylvia oli ollut hienosti neljäs! Onnea Janille, Nellylle ja etenkin pikku Sylvialle, siitä se lähtee! :) Fifi oli 15.5. MEJÄ kokeissa taas pitkästä pitkästä aikaa ja mamma näytti ettei taidot ole päässeet ruostumaan, koska tulokseksi tuli AVO 2 34.p! Vielä kun saataisiin yksi AVO 1, niin neiti pääsisi VOI-luokkaan!


Badamtam's Querido Mio ROP ja VSP Jessfein's Guardian Angel. Tuomarina: Tanya Ahlman-Stockmari


vali

11.5.2011

On ollut pitkä päivitystauko sivuilla, koska olen ahkeroinut kouluni loppuun ja työstänyt päättötyötäni, mutta nyt koulu on vihdoinkin ohi! :) Kaikenlaista on tapahtunut kolmen kuukauden aikana. Olga oli helmi,- ja maaliskuussa Lohjalla pentunäyttelyissä. Ensimmäisellä kerralla Olga oli PN2, mutta toisella kerralla tuli jymypotti, Olga oli ROP-pentu! :) Shira oli myäs helmikuussa ja maaliskuussa Lohjalla pentunäyttelyissä, ollen molemmilla kerroilla PN3 ja ensimmäisellä kerralla sai KP. Sylvia "Jessfein's Gonw With The Wnd" oli maaliskuussa Lohjalla pentunäyttelyissä, ollen PN4. Huhtikuussa pyörähdettiin Laitilan ryhmänäyttelyissä, missä Olga oli myöskin ROP-pentu. Shira "Jessfein's Good Charlotte" oli myös Laitilassa ja oli PN 3 ja sai KP (pennuissa). Hienosti on pikkuisilla lähtenyt käyntiin! :)

Muuten koirat ovat nauttineet upeasta keväästä mökillä, lenkkeillen ja löhöillen. Ensimmäiset verijäljet tehtiin Olgalle ja Gunille, mutta treeniä tarvitaan! ;) Jäljet päästiin kuitenkin kunnialla loppuun asti ja Guni kantoi peuran sorkan mökille asti! Gunista on tullut hirmuinen uimari, se pulahtelee jatkuvasti mökillä hakemaan vedestä leluja. Olga ei ole uskaltautunut uimaan, vaan katselee rannalla ja odottelee kun Guni tuo lelut vedestä! :)

Fifin kanssa mennään nyt viikonloppuna ensimmäistä kertaa pentujen jälkeen jälkikokeisiin! Saas nähdä miten mamman käy, koska Fifillä on tällä hetkellä valeraskaus ja on hieman sekaisin siitä :)


Jessfein's Guardian Angel "Olga" Laitilan ryhmänäyttelyissä 10.4.2011 ROP-pentu


Jessfein's Good Charlotte "Shira" Laitilan ryhmänäyttelyissä 10.4.2011 KP


Olga ja Shira Laitilan ryhmänäyttelyissä 10.4.2011


vali

18.2.2011 G-Pennut ovat nyt 6kk!


Jessfein's Good Charlotte "Shira"


Jessfein's Guardian Angel "Olga"


Jessfein's Gone With The Wind "Sylvia"


Jessfein's Golden Mind "Guni"


vali

G-Pennut ovat nyt 4kk! :)


Jessfein's Good Charlotte "Shira"


Jessfein's Guardian Angel "Olga" 4 kkJessfein's Gone With The Wind "Sylvia" 4kk


Jessfein's Golden Mind "Guni" 4kk


vali

Takaisin ylös